• Vyučovanie v roku 2022 sa začína 10. januárom 2022
          • Vyučovanie v roku 2022 sa začína 10. januárom 2022

          • Vážení rodičia, milé deti, milí žiaci!

             

            V novom roku 2022 prajeme všetkým najmä veľa zdravia a žiakom veľa úspechov vo vzdelávaní a zároveň prianie, aby sme čo najviac času spoločne prežili v škole, v kolektívoch, či v pracovných tímoch.

             

            Od 10. januára 2022 sa stretneme v materskej i v základnej škole na prezenčnom vyučovaní vo všetkých ročníkoch, v prevádzke bude tiež ŠKD. I naďalej je potrebné prísne dodržiavanie protiepidemických opatrení, preto odporúčame pred návratom do školy otestovať žiakov samotestami v domácom prostredí. Použite testu je potrebné nahlásiť prostredníctvom Edupage alebo oznámiť triednemu učiteľovi už zaužívaným spôsobom.  

            V pondelok, t. j. 10.januára pred vstupom do školy je žiak povinný odovzdať písomné potvrdenie o bezpríznakovosti, ktoré je podpísané rodičom alebo zákonným zástupcom. Na školách budú zároveň podľa vyhlášky ÚVZ povinné rúška pre žiakov, a všetkých zamestnancov školy. Prekrytie horných dýchacích ciest nie je povinné pre deti v materskej škole.

            Škola sa riadi pokynmi MŠVVaŠ SR, ktoré sú zároveň zverejňované v rozhlase či v televízií alebo na stránke ministerstva školstva  a aktuálnou vyhláškou RÚVZ.  

            Tešíme sa na stretnutie!

             

             Odporúčania pre ďalšie obdobie:

            Odporúča sa testovanie žiakov realizovať 2x týždenne, t.j. v pondelok a vo štvrtok ráno pred nástupom do školy a povinnosťou rodiča je použitie testov nahlásiť triednemu učiteľovi za každý týždeň.

            Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti žiak odovzdáva po každom prerušení dochádzky do školy v trvaní 3 a viac po sebe nasledujúcich dní (vrátane víkendov a sviatkov).